Sneakers til mænd – Stil med muligheder

Sneakers kommer i en bred vifte af stilarter og hvordan man vælger de bedste afhænger udelukkende af individuelle præferencer. De fleste sneakers har fleksible overdel og gummisåler og kan bæres til forskellige lejligheder. Når man er på udkik efter det bedste, skal du tænke på de farver, materialer og endda snørebånd og andre variabler til at få et par, der er gode nok til dine præferencer. Nedenfor er et par sneaker stilarter,  som du kan vælge imellem.

Lav top sneakers – Dette er den mest almindelige design, når det kommer til mænds sneakers. Skoen er designet til at dække foden, uden støtte for anklen.

Høj top sneakers – I modsætning til de lav top sneakers, er de høje top sneakers designet til at tilbyde støtte til anklen. Soene har snørebånd så der er ekstra stabilitet. Denne udformning af sneakers stammer fra basketballsko, hvor er nødvendigt for hurtig bevægelse samt ekstra støtte til anklen.

Slip-on sneakers – De er meget populære som simple og afslappede sko, og de er udformet på en sådan måde, at du kun behøver at glide ned i dem uden nogen form for snøring. Denne stil har normalt et elastisk øvre således at det er let for foden at kommei og ud af skoen.

Sneakers til mæd laves normalt i læder eller lærred. Læder er et meget holdbart materiale, som også er vandtæt, men de kan være dyre i forhold til lærred sneakers.For en bred vifte af fodbold sneakers fra leder mærker, besøg unisportstore .

Leave a Reply