Spare penge på rejser i Europa

Efter betaler for dine roundtrip flybilletter, er der andre udgifter, du bliver nødt til at stå over for. Den hårde kendsgerning er, at Europa kan få virkelig dyrt, hvis du ikke planlægger din rejse godt. Det er virkelig svært at slum det ud i Europa, hvis du er parat til at sove i togstationer og parker hver aften og står over for de farer, der kommer med dem. Du er nødt til at bevare din sanity og sundhed så meget som dine penge og du vil have en bedre tid, hvis du vælger dine udgifter kampe med omtanke. Det er ikke en god idé at leve helt på krummer, mens du er på ferie, så altid bringe lidt ekstra penge til en lejlighedsvis behandle.Bestil dit fly i dag med de mest berømte rejsesøgemaskine i Danmark www.bravofly.dk, kan du hundrede af billig billet muligheder til alle populære destinationer.

Fdecomite – 2009

Hvis du ønsker at krydse kontinentet, bliver du nødt til at afsætte penge til bus og tog passerer. Eurail og Busabout billetter kan spare dig for en masse penge og besvær i det lange løb, og vil koste et sted mellem $ 400 og $ 700, afhængigt af det område, du ønsker at dække.

Du får brug for en rejseforsikring, og de fleste veteran rejsende vil aldrig rejse uden. Hvis du bliver syg eller i problemer i udlandet, vil betalingen for præmien blegner i forhold til de medicinske regninger eller udgifter, du vil pådrage sig senere. Grundlæggende rejseforsikring omkostninger afhænger af, hvor længe du vil være i udlandet og dækning, du vælger, kan variere fra $ 35 til næsten $ 500.

Du bliver også nødt til at skallen ud penge til en Schengen (europæisk) visum, så du kan rejse i de fleste europæiske lande uden at have frygt for indvandring embedsmænd. Hvis dit pas er ved at udløbe, vil du nødt til at få en ny, som kan koste dig omkring $ 60.

Mange mennesker bekymre sig om at få vaccinationer, men de er virkelig ikke nødvendigt, når du rejser til Europa. Der er anbefalede vaccinationer, som du måske allerede har haft, ligesom vacciner mod polio eller stivkrampe. Du kan overveje booster skud for Hepatitis A og B, samt anti-rabies skud. En runde af vacciner kan koste dig mellem $ 50 til hundrede dollars.

Det beløb, du vil bruge på udstyr vil afhænge af, hvad du ønsker at tage med dig. Eksperter anbefaler at forgrenede tilknytning ud flere penge til en robust og anstændige rygsæk eller kuffert, så vel som at købe god kvalitet travesko. Pas på dårlig kvalitet gear, der vil falde fra hinanden i uventede temperaturer eller ting, der er for følsom for groft rejse (nogle digitale kameraer). Forvente at betale for et godt kamera, et par vandresko / støvler, lommekniv / schweiziske kniv, lommelygte, en jakke og medicin. Du kan forvente dine udgifter til gear, billetter, pas, pas og visum og forsikring for nemt beløbe sig til $ 1800.

De lande, som du vil besøge har deres egne levestandard, som kan påvirke priserne på deres bolig, mad og transport. Det er en god idé at forske i de forskellige europæiske guider til at overskue de priser, som du vil blive forventes at betale, når du er der. Generelt de billigste europæiske lande besøge og bo i generelt stadig dem i østblokken, men de omfatter Tyrkiet, dele af Spanien, Slovenien, Rumænien, Holland, Makedonien, Kroatien og Bulgarien. Du kan tilbringe mellem $ 35 til $ 50 om dagen og stadig have en god tid. Derimod ville de dyreste lande (mere end $ 70 om dagen) være Schweiz, Norge, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Danmark, Østrig, Estland og Island. De større byer i hvilket som helst land, forventes at være dyrere end landområderne. Opholder sig i et sted lidt længere er en god idé, hvis du ønsker at spare penge. Du kan normalt få rabatter for ophold, der varer en uge eller mere og ugentlige transport passerer er billigere end de daglige dem.

Leave a Reply