Rejs til København med denne handy Rejseguide

København anses for at være en af ​​de mest sjove byer at besøge i Europa, og det er den største by i Øresund (et stræde i Danmark) region. Fra Øresund er der en imponerende otte kilometer bro, der leder til byen Malmø i Sverige. Selvom København startede som en lille fiskerby, i dag mere end en million mennesker bor i den større byområdet.

Selvfølgelig bliver ganske langt mod nord, kan København få meget koldt om vinteren, så du rådes til at gå mellem maj og oktober, som er de mest tempererede tider at besøge. Hvis du er heldig nok til at fange foråret vil du finde det uforglemmelig levende som alle ryster vintertræthed.

Matthias Ripp – 2014

Hvis du foretrækker at gå til København om vinteren, måske for at bruge det som en base for skiløb, bør du vide, at det kan få meget mørk og kedelig over en længere periode. Men julen er en masse sjov i Danmark, når smukke lys og masser af drikke med til at fordrive tiden.

Biludlejning København ses som et bindeled mellem det europæiske fastland og resten af ​​Skandinavien. Tusindvis af besøgende går der hvert år for at prøve sine smarte og elegante lækkerier. Disse omfatter store klubber, pubber, barer, restauranter, teatre, museer og meget mere. Nogle af de fantastiske museer i København er Ny Carlsberg Glypoteket, Louisiana og Arken. Ny Carlsberg Glypoteket er værd at se, da det har malerier fra mestre som Matisse og Picasso og en dejlig vinterhave at nyde udenfor.

For dem, der foretrækker de barer, er Carlsberg øl brygget i København, så sørg for at prøve nogle udkast.

Det centrale element i København er absolut den lille statue af havfruen i Københavns Havn. I gamle dage var København en havn godt brugt af vikingerne. Statuen er placeret i Østerbro område, som også huser den smukke Kastellet citadel. Et andet godt sted, hvorfra man kan starte din rekognoscering er downtown, kender som Indra By, som er det historiske centrum af byen, og hvor masser af charmerende gamle bygninger kan findes. En hofte område kaldes Vesterbro. Selvom dette bruges til at være en snuskede kvarter fuld af køn butikker er blevet væsentligt mere upmarket i den seneste tid. For dem der er interesseret i det alternative, København er hjemsted for blomstrende hippie samfund Christiania.

Hvis du er i København med familien, du måtte ønske at tage dem til de nordlige forstæder, hvor verdens ældste forlystelsespark, den Dyrehavsbakken, er placeret.

En fantastisk måde at se så meget af indre by i København, som du kan, er at tage en båd langs de maleriske kanaler. Der er en særlig to dage frihed billet, som giver dig adgang til alle de kanalrundfarter. Du kan også tage til Rundetårn (Rundetårn), som giver en fantastisk udsigt ud over byen. Andre arkitektoniske lækkerier er kirken vores frelser.

Det er muligt at afhente din biludlejning fra Københavns Lufthavn, men sørg for du bog forude. En forbløffende 600.000 passagerer bruge lufthavnen hver dag, og når det er denne travle, du ikke ønsker at have til at vente i kø biludlejnings Københavns Lufthavn. Der er knap 22 millioner passagerer, der benytter Københavns internationale lufthavn årligt gør det til et af de travleste nordiske lufthavne. Også kendt som Kastrup lufthavn, Københavns internationale lufthavn er godt designet til at være komfortable, selv i de største forsinkelser, og er blevet anerkendt for innovativt design.

At have en bil er en god idé, som lufthavnen selv er at finde på Amager, som er fem miles syd for København. De fleste af de flyvninger, som går gennem Københavns internationale lufthavn er med Scandinavian Airlines System selskab, selvom Norwegian Air Shuttle er også en populær luftfartsselskab. Med hensyn til udenlandske luftfartsselskaber lavprisselskab Easyjet har en hel del fly, hollandske flyselskab Transavia gør godt, og Air Berlin har ruter til og fra Tyskland

Leave a Reply