København Travel – En simpel lommeregner

Hovedstaden i Danmark, København, er en moderne by med mange distrikter. Det er et fantastisk sted at tilbringe en ferie, med sine mange rekreative områder, cykelstier og vand funktioner. Byen har også tre sandstrande, som er spredt over et areal på 8 kilometer. Strandene er ganske tæt på centrum af byen og kan tilgås i et par minutter til fods eller på cykel.

I den placering, hvor strandene er, vil du finde Amager Strandpark. Denne består af en menneskeskabt ø, der er 2 km lang. Strandene har vundet flere internationale priser for deres design, som omfatter havnebade. De er lige ret for folk, der ønsker at tilbringe en idyllisk sommerferie.

Sarah_Ackerman – 2011

Flybilletter til København vil også give dig en mulighed for at smage byens verdensberømte øl, som er brygget af Carlsberg Breweries. Men der er meget mere at se og gøre i byen. Du kan nyde en gåtur gennem byen på maleriske brostensbelagte gader, besøge historiske monumenter og beundre gamle huse og deres arkitektur.

En af de mest populære steder i byen er statuen af Den Lille Havfrue. Ekstremt populær med besøgende denne statue er placeret på Langelinie havnen. Et af de bedste steder at lære mere om den rige historie i denne smukke by er Bymuseum. Her kan du også besøge butikker for at afhente et par souvenirs til at tage hjem igen. En tilbundsgående byens historie er tilgængelig på National Museum, som har til huse i Prinsens Palæ.

Familier vil have en vidunderlig tid besøger Tivoli i byen. Det er en forlystelsespark og har mange underholdningsmuligheder, der er ekstremt populær blandt turister, der besøger byen. Andre steder af interesse omfatter Freetown Christiania, Rosenborg Slot og Christiansborg.

Der er tilstrækkelige steder at gøre din ferie shopping, så du vil være i stand til at opfange dejlige gaver og souvenirs til familie og venner derhjemme. Du kan endda tænke på at shopping for danske råvarer her.

Mennesker, der har gemt penge på billige billetter til København og på udkig efter spændende natteliv, bør hovedet til Nyhavn. Her gaden er fyldt med barer, og du vil også være i stand til at besøge en bar med en attraktiv navn – Longest Bar i Skandinavien.

Hvis du er interesseret i at nyde en smuk og mindeværdig skandinavisk ferie i denne danske by, bør du tjekke ud forskellige flyselskab tilbud. Adskillige flyselskaber, såsom British Airways, US Airways og Air Canada, servicere den. Så det burde ikke være et problem at komme her.

Mens byen nyder milde klima hele året, kan der være uger, hvor temperaturen dips under nul om vinteren. Derfor det bedste tidspunkt at besøge byen formentlig er mellem maj og oktober, hvor det ikke er for varmt eller koldt. Dog vil de, der elsker vinter aktiviteter, får en mulighed for at stå på ski, løbe på skøjter eller gå kælke. Hertil kommer, at byen er et fantastisk sted at tilbringe din jul, når det er dekoreret med smukke lys og juletræer. Planlæg din juleferie i god tid, så du kan bestille billige flybilletter!

Leave a Reply