En Gay Tour til Wonderful Danmark

En af grundene til, at det betaler sig at overveje at lære om homoseksuelle ture til Danmark er, fordi det er en skandinavisk land, der har omfattende homoseksuelles rettigheder og danskere er stort meget eftergivende så godt. Faktisk så tidligt som i år 1933 homoseksualitet blev en juridisk mulighed for folk i dette land, og den seksuelle lavalder blev sænket til blot femten i år 1979. Det er ligegyldigt, hvad dine seksuelle præferencer er, hvilket betyder, at nogen i alderen femten og derover kan deltage i seksuelle aktiviteter.

Helt tilbage i 1933 Danmark legaliseret homoseksualitet og derefter i 1979 gik et skridt videre og sænkede den seksuelle lavalder til kun femten år, som gælder for gay sex samt heteroseksuel sex. Så uanset dine seksuelle præferencer, du kan, efter at have nået din femtende fødselsdag have sex uden at bryde nogen love.

David Stanley – 2014

Homofile i Danmark er også tilladt at slutte op i den danske militære og Dansk lov forbyder også hadforbrydelser, hvilket betyder, at ingen kan begå en forbrydelse mod homofile på grund af det faktum, at de er imod homoseksuelle liv. Året 1989 oplevede Danmark legaliseret ægteskaber blandt homofile og endda Folketinget eller dansk Parlamentet begyndte at diskutere emner som ægteskaber blandt homofile, kunstig befrugtning af lesbiske og derudover de diskuterede give homofile med ret til selv at vedtage børn. Alle disse fakta gør det indlysende, at det vil betale for at planlægge for homoseksuelle ture til Danmark.

København eller feen byen er kendt for dynamikken i sin homoseksuelle liv, der sker for at være temmelig udbredt og især du har brug for at tjekke ud Body Bio sex klub, og så kan du tjekke LBL-Ungdom homoseksuelle ungdomsklub så godt. Bortset fra det, er der Pride festival, der afholdes i København på årsbasis og derudover er der et Queer Festival, og Bøsser og Lesbiske Film Festival også ser mange homofile kommer her til København for at tage i denne slags billetpris.

København er kendt som en fe byen og derudover er det er også kendt som værende en levende by, der tilbyder en vidunderlig natteliv og være homoseksuel i denne del af verden er næsten det samme som at være lige som der er mange ting at se og gøre for homofile i København.

Selvfølgelig har mange andre cafeer og barer med homoseksuelle kunder siden åbnet, men Centralhjørnet fortsætter med at trives og forblive temmelig speciel.

I august hvert år, Copenhagen Pride Festival ser mange homofile fra resten af ​​Skandinavien og fra resten af ​​verden kommer her. Denne festival tilbyder en række homoseksuelle aktiviteter, herunder en open-air film begivenhed og især Pride Square Cafe i hjertet af det homoseksuelle København tiltrækker mange homofile.

Leave a Reply